Vakumlama makinası
Elan kodu: 1748353Kateqoriya Ev, Bağ üçün
Qiymət 1 250 Azn
"Bakı" Şəhər Daxili Bütün ünvanlara.
Tam Ünvana Çatdırılma PULSUZDUR.
Hər gün Sürətli Çatdırılma Var.
Bütün Elanda Olan Məhsullar Yenidir.
______________________________________________
İstifadəçinin Bütün elanları bölməsinə daxil olub, digər məhsullarla tanış ola bilersiniz. 77390
"" Minimum 1250 Azn dən Başlayan Qiymətlərlə Vakuum aparatları Mövcuddur.:""
Vakuum aparatları..
Dz...260...300....400...500...600..
Vakuum aparatı
Model: DZ-260 /PD
Mator Gücü: 370 w
Vakuum gücü: 200 w
1.DZ-260vakuum qablaşdırma maşını kiçik ölçülü obyektlərin qablaşdırılması üçün
2. Bu paket vakuum, möhürləmə, bir əməliyyatda və müxtəlif qablaşdırma materialları və tələbləri üçün, istifadəçilərin optimal qablaşdırma üçün optimal seçim və tənzimləmə edə bilməsi üçün tarama funksiyası, isti sızdırmazlıq temperaturu və vaxtı ilə vakuum dəsti üçün tənzimlənən cihazlarla.
Texniki parametrlər
1. Bu vakuum qablaşdırma maşını CE və ISO9001: 2000-dən keçdi.
2. Nəzarət sistemi: kompüter idarəetmə paneli, müştərilərin seçmək üçün bir çox nəzarət formaları var
3. Vakuum nasosu: ciddi keyfiyyət yoxlama sistemi (müxtəlif marka və vakuum nasosunun egzoz portları müştərilərin spesifikasiyasına uyğun olaraq konfiqurasiya edilə bilər), vakuum qablaşdırma maşınının düzgün işləməsini təmin edir.
4. Maşın örtüyü Gemel: gündəlik iş həyatında iş intensivliyini əhəmiyyətli dərəcədə azalda bilən maşın qapağının xüsusi dizaynlı gemel cihazı
5. Əsas konstruksiyanın materialı: əsas strukturun vakuum materialı qablaşdırma maşını 304 paslanmayan poladdır ki, bu da ağır koterizasiya şəraitində gözəl görünüşə
Vakuum qida qablaşdırma maşını qida, əczaçılıq, su, kimya və elektrik sənayesində vakuum qablaşdırmada istifadə olunan tozsoran, möhürləmə, çap, soyutma avtomatik emalı ilə xarakterizə olunur.
Hansı məhsullar vakuumla bağlana bilər?
Vakuum möhürləyiciləri əksər qidaları, eləcə də məişət əşyalarını tozsoran etmək üçün istifadə edilə bilər. Bununla belə, vakuum möhürləyicinizin imkanlarını artırmaq üçün riayət edilməli olan müəyyən qaydalar var:
Tərəvəzlər təzə vakuumla bağlanmamalıdır. Ən yaxşısı onları təmizləməkdir (isti, lakin hələ də xırtıldayana qədər qaynar suya qoyun), sonra bişirmə prosesini dayandırmaq üçün buzlu suya batırın. Bu, tərəvəzlərin rəngini və möhkəmliyini saxlamasına imkan verəcəkdir. Bundan sonra vakuum sızdırmazlığına davam edə bilərsiniz. Siz həmçinin təzə tərəvəzləri dondurub sonra vakuumla möhürləməyə davam edə bilərsiniz. Buna əməl edilmədikdə, onlar vakuum söndürüldükdən sonra çantanın vakuum möhürlənməsinə mane olan qaz buraxacaqlar.
Ət və ya balıq kimi çox nəmli hər hansı qida dondurulduqdan sonra vakuumla bağlanması daha yaxşıdır. Yeməkdə həddindən artıq nəmlik möhürlənmə mərhələsinə mane olacaq. Eyni şəkildə, çörək və ya meyvə kimi vakuum möhürləmə təzyiqi altında sıxılmış daha incə qidalar məhsulun formasını saxlamasına kömək etmək üçün əvvəlcə dondurulmalıdır.
Malın növü: Restoran üçün
Yeni: Bəli
Çatdırılma: Bəli
Tarix: 29.02.2024